Monday, October 25, 2010

Concursul de fotografie "Romania mea"

   Ieri,24 octombrie,la Biserica Ortodoxa Romana "Sf.Ier.Grigorie Dascalu",din Chieri,Italia,a avut loc festivitatea de decernare a premiilor concursului de fotografie intitulat :"Romania mea".Premierea celor participanti la acest concurs,avand loc odata cu sarbatorirea a doi ani de activitate ai asociatiei de promotie sociala "Aripi de Lumina".
Cei prezenti s-au bucurat de caldura locurilor de acasa,prin imaginile si documentarele proiectate aici,cat si prin muzica deosebita ce a insotit expunerea tuturor fotografiilor participante la concurs,alaturi si de bucatele specific romanesti. .
 Asociatia noastra multumeste din suflet tuturor celor participanti si felicita in acelasi timp bunavointa celor care au sprijinit aceasta manifestare!
 locul 1 - Corina  si Ana Maria Lazar
locul 2 - Mihaela Monica Popa si Georgian Trifan
          
 locul 3 - Cristina si Constantin Mocanu


6 comments:

  1. Felicitari, superbe fotografiile!

    ReplyDelete
  2. Sa va ajute Dumnezeu sa ne bucurati in continuare cu astfel de activitati!

    ReplyDelete
  3. Actiuni cu si despre romani aflati in occident. Toata admiratia pentru organizatori! Si eu stiu cu cat efort si ce inseamna sa organizezi astfel de evenimente. Trebuiesc sustinuti pe toate planurile.

    ReplyDelete
  4. Eveniment exceptional! Ma bucur sa vad ca se pot face asemenea lucruri, la asa distanta de casa ...

    ReplyDelete
  5. Multumim tuturor pentru gandurile frumoase!

    ReplyDelete
  6. EXPOZITIA ACESTUI CONCURS VA AVEA LOC IN DATA DE 1 MARTIE 2011,LA SALA BIBLIOTECII DIN CHIERI SI IN BISERICA SAN GUGLIELMO,CHIERI.REVENIM CU AMANUNTE CAT DE CURAND!

    ReplyDelete